Sv: Restaurangbesök
Jeg synes også prisene virker høye, men jeg synes det er vanskelig å sammenligne, siden vi holder oss til den greske delen av menyen, og vanligvis setter sammen måltidet på en helt annen måte. Biff holder vi oss unna, det er ikke den retten grekerne er dyktigst å tilberede.
Vi bestiller nesten aldri mer enn en hovedrett, og kanskje ingen. Hvis vi reiser to par sammen, hender det vi bestiller to hovedretter. Til gjengjeld bestiller vi flere forretter/småretter, og deler alt som kommer på bordet.
En salat er nesten obligatorisk(agurk/tomatsalat eller bladsalat - marouli), og det samme er en dipsaus (tzatziki, tarama eller auberginesalat e.l.). Så kompletterer vi med en eller flere småretter, som det finnes en uendelighet av og kan varieres med nye retter gjennom hele ferien. Ofte har vi nok mat før vi kommer til hovedrettene. Vi har etter hvert funnet ut at i tillegg til å være godt, blir det i lengden billiigere også å spise på denne måten.
|