Citat:
Ursprungligen postat av ErOg
Fint, det låter ju i högsta grad genomförbart!
Jag hade tänk mig något liknande en buffé/smörgåsbord med det göttaste ur det grekiska köket. Det lär ju bli enklast för alla och även de med "enklare" smak hittar säkert nått som passar, men hur skulle det kunna funka rent praktiskt? Hur gör man upp priset? Åtgången blir väl svår att beräkna? Är det billigare eller dyrare att göra som jag tänkt? Man vill ju att det ska bli bra, men samtidigt inte "för uppstyrt", det är ju trots allt Grekland... ;-)
Tavernan är redan utvald sedan flera år, dock har de ingen hemsida eller så och engelskan är minst sagt "knagglig"...
|
Jag vet ju inte hur familjär du är med invånarna på ön men kanske känner du någon som kan engelska där och som känner till tavernan. Kanske kan den personen hjälpa dem med översättning av mail, alternativt att du själv tar en kortresa dit för bara ett par dagar och går dit på plats och pratar med dem. Eller så väntar du tills ni kommer ned med bokning men då blir det ju väldigt nära inpå och lite svårare för dem att hinna ordna med allt, naturligtvis?