Citat:
Ursprungligen postat av Spizeman
Klippt ur artikel i Aftonbladet
Du har säkert sett den nostalgiska reklamfilmen om Zetas grundare som säger: ”Det bästa från Italien fick jag med mig”. Men inte en enda av de tre Zeta-oljor som visas är särskilt italienska – trots etiketterna ”Originale” och ”Classico”.
I stället innehåller de ansenliga mängder olivolja från Grekland och Spanien.
|
Men det får jag inte ihop riktigt då. Enligt undersökningen så skulle Zetas olivoljor vara de sämsta. Ändå är den grekiska olivoljan känd för sin höga kvalite, eller har jag fått detta om bakfoten? Det är väl därför Italien iaf köper upp den? Och personligen så tycker jag den grekiska olivoljan som jag blir erbjuden här i Grekland när man går ut och speciellt mina svärföräldrars olivolja är jättegod, liksom tjock och inte alls vattnig konsistens (som Zetas är) och det liksom syns på den att den håller hög kvalite. Tänker att Zeta och Grekland antagligen inte har så mycket att göra med varandra? Vad tror ni? Är det här bara mina personliga erfarenheter?