Visa ett inlägg
  #7  
Gammal 2023-06-18, 01:34
Catlady Catlady är inte uppkopplad
 
Reg.datum: sep 2008
Ort: Tyresö/Stockholm
Inlägg: 1 622
Standard Sv: Bildgåta 5675

Vet du, Masse, att anledningen till att Klimatarias stifado var godast var att de hade plommon i koket! Skopelos "märkes"frukt, ibland hittade jag plommonkärnor i såsen så man fick tugga försiktigt
Men den stifadon, med hemgjord pommes, är fortfarande en av de godaste rätter jag ätit i Grekland på över 30 år!
Catlady, som reser dit igen i augusti.....längtar.......

PS: lite som plommonspäckad fläskkarré men i sås och annan kryddning: kanel, kryddnejlika osv.....

Senast redigerad av Catlady den 2023-06-18 klockan 01:45.
Svara med citat