Citat:
Ursprungligen postat av Alala
Tack för inspirationen Getpinglan!  Det där med havregryn och mjölk var nytt för mig, men kanske inte alls så dumt. Och du stekte dem förstås i Happy Olive? Få se vad jag hittar på, det skall bli lammfärsbiffar nån dag under påsken. Kanske skall jag ha lite citron i också? Kanske servera med grekisk citronpotatis? Citronolivoljekaka som efterrätt? Blev jag för citroning nu?
/ Anne 
som tycker väldigt mycket om citron i matlagning.
|
Godmorgon!
Sanningen att säga så stekte jag i den gamla olivoljan först

Och citronklyftor att hälla på biffarna när de är klara hade jag, jajemen. Bra påskmat.
Älskar 💛 också citron i allt, så det där med 🍋 citronpotatis var nytt för mig. Och citronolivoljekaka!
Såg igår en helsidesannons i DN för recept på cheescake med persika. Helsidesannons, vad kostar inte det, men det var såklart reklam för Del Montes inlagda persikor. Blev sugen förstås. Men jag vet något ännu bättre, kakor med citron! 🍋🍋🍋
Vet att det finns färdigblandade olivoljor med citron, och man borde kunna blanda sin egen olivolja med citron, gör du det Alala?
Getpinglan
🐐🛎️