Sv: 3 veckor på Samos, Ikaria och Fourni
Visst blir det hemresa snart.
Men gissa vart vi gick på kvällen
Vår favorittaverna. Det goda hjärtat. Sufiko, meatballs, klyftpotatis och en öl. Riktig grekisk husmanskost och så vällagat och gott. Ett litet fat mef frukt till notan.
Hem och packade inför den tidiga avresan
i morgon
26.9
Upp vid 4, 23 grader och vindstilla.Frukost, slutpackning och Blue Star Ferries 5.35 från Fourni. En lugn resa, havet låg alldeles stilla
Framme i Vathy 7.35, delade en taxi till Pythagorion med ett annat par
, 15 Euro
per par. Och vilken tur vi hade.
Hotellrummet var klart så vi kunde checka
in 8.30. Jätteskönt att kunna ta det lugnt
och slippa driva på stan.
Framåt 11.30 började magarna knorra, dags för lite lunch. Varsin go omelett och enöl nere i hamnen.
|