|
#1
|
|||
|
|||
Kaviar+ mattips
Hej vi brukar ta med oss lite kaviar mm (sonens enda pålägg) i en kyl väska ,,men denna gång tar det nästan det ett dygn från dörr till dörr ,,tänkte man kunde lägga många kylklampar men är då rädd att kaviaren "fryser" Vad tror ni?
för övrigt kan jag tipsa om en del saker som är bra att ta med om man inte vill lägga alla pengar på mat Mjukost på tub eller burk behöver oöppnad ej va i kyla gott till frukosten eller späd med mjölk till god pastasås makrillfile i tomatsås eller tonfisk dyrt i grekland(tycker jag iallafall) kaffe pulver, nudlar (barnens älsklingslunch) vi va på luff i 18 dagar 2 vuxna en tonåring o 2 barn förra året och åt ett mål ute om dagen ,istället kunde vi lägga lite pengar på hyr bil, vattenaktiviteter +att barnen tyckte det var väldigt mysigt att äta hemma ibland Senast redigerad av clarafina den 2009-07-23 klockan 17:12. |
#2
|
||||
|
||||
Sv: Kaviar+ mattips
Oöppnade kaviartuber och dito med räkost är inget problem! Vi medförde fyra tuber Kaviar och tvenne Räkosttuber i våras. Minst 24 timmar i incheckat bagage samt släpade vi tuberna längs öarna i trenne veckor innan vi tuberna överlämnade till överlyckliga vänner på Kreta!
Naturligtvis förvarade vi tuberna i kylskåp längs öarna! Det var alls inget fel på innehållet vad vi erforo! Gör sonen lycklig och medbringas tuber!! Arne och Hustru Birgitta Senast redigerad av Arne den 2009-07-23 klockan 17:25. |
|
|