|
#1
|
||||
|
||||
Att lyckas med tändning av grill:
Hej!
Flera av er vet redan att vi sätter en mycket stor ära i att vårda vår grill. I kväll så har vi för första gången avstått "Skogens Gull" kol/briketter (30 kr)+ VLT (ortens lokaltidning) och olivolja och endast använt ved från lövträd, med som vanligt en äggkartong indränkt i olivolja och spetsad med timjan. Det verkar fungera lika bra och blir ffa. betydligt billigare. Vi tände den kl. 17 och snart är det dags att "lägga på" ........... Gyrospita...Jag gör den med 25 g rumstempererad jäst, 1 tsk Master kalassalt....3 msk olivolja av egen import 1 dl ljummet kranvatten vad Kolbäck kan prestera och Specialvetemjöl/Durumvete....till handvänlig konsistens. Grundrecept till både Pizza och Gyrospita..........// I-K |
|
|