#1
|
||||
|
||||
Grillen framme!
Så där ja! Vad passar bättre en dag som denna då solen strålat från en klarblå himmel och sänt oss ljuvlig värme, än att plocka fram grillen för årets första BBQ? Grillad zuccini, vitöksmarinerad fläskkarré, chorizo och fetaostsallad med kalamatoliver, allt nedsköljt med fylligt och smakrikt rödvin, mums! Våren är officiellt infirad
|
#2
|
|||
|
|||
Sv: Grillen framme!
Låter SÅ härligt!
Här i Lund har vi gått i linne och shorts....Jag har suttit med Cypernguide och läst på i solen. På måndag åker vi! Både frukost och fika i solen på terassen och det är LÄTT att få Geklandskänsla! Om 2 veckor idag blir det dessutom Kalimeraträff i Lund. Kan det bli bättre?? Lissi |
#3
|
||||
|
||||
Sv: Grillen framme!
Själv så premiärgrillade jag för några veckor sen. Att det var "för tidigt", visade sig helgen efter...
|
#4
|
||||
|
||||
Sv: Grillen framme!
Citat:
/Eva |
#5
|
||||
|
||||
Sv: Grillen framme!
Hmm, jag försökte hacka bort lite snö för att få upp dörren till förrådet där grillen står men snön var så förbaskat hård så jag gav upp. Det är väl inte så roligt att stå i snödrivan och grilla ändå heller så det kan väl få vänta några veckor.
Mvh Janérik |
#6
|
||||
|
||||
Sv: Grillen framme!
Också premiärgrillat. Men här blev det "bara" klassisk Bar-BQ, även om det slank in en skål tzatziki också.
Favoritdrycken till grillat för min del är rosévin, iskallt naturligtvis. Spanska Penascal på Tempranillo-Syrah rekommenderas. I fredags satt jag ute på trappen tills solen gått ner med ett glas slikt i handen och njöt av de ljumma vindarna. |
#7
|
||||
|
||||
Sv: Grillen framme!
Vi planerar att grilla Påskalammet under Påskdan....Vi har vår här nu och jag utgår ifrån att den är här för att stanna.
Glad Påsk! |
|
|