Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #1  
Gammal 2010-07-24, 11:25
Arnes avatar
Arne Arne är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: Umeå
Inlägg: 4 702
Standard Rysansvärda bjudviner

Här och där i övärlden drabbas vi i all välmening av att hotell- och pensionatsägare vill bjuda oss en flaska av hans/hennes utsökta hemtillverkade vin. Oftast smakar vinet terpentin eller vinäger...

Vaggelis pappa på Hotel Prokopios/Naxos har under åren förärat oss många flaskor av hans "ädla" vin. Detsamma har alltid av oss hivats i vasken såsom odrickbart, men vi har alltid hållit minen och lovordat de ädla dropparna.

Hur gör ni? Lovordar och häller på vasken, eller säger som det är att brygden är nästintill odrickbar.

Detta är ett dilemma. Man vill ytterst ogärna såra någon i onödan.

Förvisso har vi vid enstaka tillfällen erhållit drickbart vin, men detta tillhör undantagen.

Låt mig avslutningsvis därtill konstatera att de flaskor olivolja vi erhållit som gåva varit av mycket hög klass, och hemburits att användas i matlagningen här hemma.

Arne
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 01:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT