![]() |
#1
|
||||
|
||||
![]()
Här och där i övärlden drabbas vi i all välmening av att hotell- och pensionatsägare vill bjuda oss en flaska av hans/hennes utsökta hemtillverkade vin. Oftast smakar vinet terpentin eller vinäger...
Vaggelis pappa på Hotel Prokopios/Naxos har under åren förärat oss många flaskor av hans "ädla" vin. Detsamma har alltid av oss hivats i vasken såsom odrickbart, men vi har alltid hållit minen och lovordat de ädla dropparna. Hur gör ni? Lovordar och häller på vasken, eller säger som det är att brygden är nästintill odrickbar. Detta är ett dilemma. Man vill ytterst ogärna såra någon i onödan. Förvisso har vi vid enstaka tillfällen erhållit drickbart vin, men detta tillhör undantagen. Låt mig avslutningsvis därtill konstatera att de flaskor olivolja vi erhållit som gåva varit av mycket hög klass, och hemburits att användas i matlagningen här hemma. Arne |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|