Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #27  
Gammal 2005-11-05, 22:45
Inge Inge är inte uppkopplad
Banned
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 304
Standard Sv: Min Stifado.....

Citat:
Ursprungligen postat av Nora
Ja, hi hi, det kunne jo vært artig, to Hellas-maniacs med ouzo (den måtte nok du tatt med, se "lørdagsouzo"...) og stifado.
Ikke sikkert den blir like god som din, da, har faktisk ikke lagd stifado før, og som den gamle kokken Manolis på Karpathos forklarte meg da han lærte meg å lage moussaka og pastitsio: First time not cod, second time cood, third time very very coooood.
Akkurat som de engelske fiskerne sier: Oh.....my cod!

Når du begynner å smake på sausen etter en stund vil du oppleve at smak og lukt er skarp og at det forandrer seg under koking. Ikke bry deg om det, det retter seg om ikke før så under avrundingen med buljongterninger, fløte og litt sukker. Bare en skvett fløte og en klype sukker.

Ikke rør for mye i gryta etter at du har hatt løken i. Den vil lett gå i stykker da.

Velbekomme

PS: HUSK: Enhver kokk med respekt for seg selv drikker rødvin under tilberedelsen!
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 15:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT