Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Semestra i Grekland

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #7  
Gammal 2006-05-27, 00:22
Chriss avatar
Chris Chris är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: Stockholm/Vasastan
Inlägg: 182
Standard Sv: mattips för kokvrån

Bröd, skivad bräckt skinka, tomat och ett stekt ägg = en
lagad smörgås. Man kan även köpa lite köttfärs och byta ut skinkan så blir det som en hamburgare, eller "Parisare".

Om man gillar Gigantes (stora vita bönor i tomatsås) - vilket jag gör - så kan man få
köpa lite större mängd på taverna ibland så man har till
en lunch som bara är att värma. Med bröd o sallad till.

Soppa kanske kan tyckas fel i sommarGrekland men varför inte? Som ett alternativ kan man ta med sig några påsar med pulversoppa typ blåbär, eller liknande. Eller ministronetyp som man sedan kan dryga ut med andra saker på plats.

Av de fantastiska frukterna som finns kan man göra en kräm att ha i kylen, med kall mjölk och kanske lite corn flakes därtill.

Ett tips kan vara att kolla kokböcker för båt- o husvagnsfolk, där kan finnas en del ideer på lättlagade rätter.
Lycka till o hoppas ni får en fin resa!

Chris
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 02:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT