Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Kafé Kalimera

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #1  
Gammal 2008-05-13, 19:01
Hasse Hasse är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 2 014
Standard The farther out the better, musik på Kalimeravis

HÄR är musiktråden jag blev så inspirerad att starta. Vem kastar första.......(stenen) frågade jag i Kalimeranamns-tråden men det blev jag själv.

Så Zappa óch Hendrix tronar där högst upp på listan för vissa och somliga ? Zappa har jag en hel del av sen en arbetskollega dumpade alla sina vinylplattor med honom. Hendrix däremot tål jag knappt.

Istället ville jag ha nå´t i bakgrunden när jag tog an tangentbordet så jag valde en ypperlig platta vid namn "Two for the show" med Kansas. En grupp vars låt "Journey from Mariabronn" gjorde mig totalsåld under en Atlantflygning för 29 år sen. Känner någon annan till DEN låten månne ?

Annars - ja Pink Floyd landar bland top-5 på listan, en tyvärr alldeles åt h-e för undervärderad grupp vid namn Marillion kommer lika högt som PF. Yes är härligt komplicerade och finns med. Egentligen är det mesta som kallas symfonirock sådant jag smälter av, allmänt lite powerinspirerad äldre rock också. Däremot inte direkt renodlad heavy metal så där vidare värst ofta men okej - Blue Öyster Cult tar upp knappa 2 decimeter i vinylhyllan. Så det så !

Kan bli en skojsig tråd detta, tonåring som jag var på 70-talet. Jag skulle inte gilla om det diskuterades Britney Spears, Vikingarna eller Nordman här..........om man säger.........men det avgör ju inte jag


ROCK ON ! !



Hasse (gärna "far out")
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 15:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT