#21
|
|||
|
|||
Sv: Grekisk ost till pasta?
Jag kom hem för ett par timmar sedan efter en heldag i Malmö. Ett av stoppen var då hos Greken på Möllan. Där inhandlades ett ½ Kg salt av märke ΚΑΛΛΑΣ (Obs de Grekiska bokstäverna... ), en burk Accasia-honung samt 3.7 Hg GRAVIERA!!! Allt till det facila priset av 97 SEK.
Så det finns alltså Graviera att köpa i Malmö! Det låg säkert 30 - 40 paket i kyldisken. Dessutom fanns det gott om Feta, mängder med olika oliver naturligtvis, och andra inlagda grönsaker, burkar och påsar med kryddor mm osv. Det fanns även RIKTIGT FRAPPÈ-KAFFE!!! Dvs den riktiga mörkbruna burken som jag alltid brukar köpa i Grekland. Lite dyr, men det kan vara värt om lagret börjar sina... Så i morgon ska jag testa riven Graviera på Pastan och till helgen ska jag göra Saganaki på det som blir över. Saganaki på Graviera blir väldigt god...! Hoppas bara de provisoriska lagningaarna tandläkaren gjorde håller för mina utsvävningar... |
|
|