Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #1  
Gammal 2008-10-29, 15:21
Lolas avatar
Lola Lola är inte uppkopplad
 
Reg.datum: aug 2005
Inlägg: 120
Standard Kokt eller okokt ris till frikadeller?

Ja, frågan låter ju väldigt knäpp

Så här är det: jag har hittat ett recept på frikadeller och det står bland annat att det ska vara ris i "smeten". ½ dl (drygt) till totalt 30 frikadeller (500 g färs). Men ska detta riset vara okokt? Frikadellerna ska ju ändå koka i vatten tills de är "färdiga". Hur lång tid kan detta tänkas ta, på en höft? Jag avskyr att laga mat, därav mina extremt dåliga lunskaper

Mycket, mycket tacksam för hjälp
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 13:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT