Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #1  
Gammal 2008-11-05, 13:34
yanniss avatar
yannis yannis är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: Umeå
Inlägg: 4 884
Standard Hur förvara feta?

Vi har köpt en enkilos klump feta på Kreta.
Inplastad och utan saltlag.

Hur bevarar vi denna i ett par veckor, när vi öppnar förpackningen?

- Ska vi göra saltlag och hur?
- Frysa i bitar?
- Eller håller sig fetan utan saltlag, och hur länge?

Vi ska sprätta förpackningen i helgen, för att smaka av denna ost. En härlig greksallad väntar då.

Svar emotses tacksamt!

Birgitta
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 06:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT