Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #15  
Gammal 2009-11-03, 10:53
Ikaros2s avatar
Ikaros2 Ikaros2 är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jul 2009
Inlägg: 39
Standard Sv: Rotmos i Aten

Har vært i Kalamata tre juler på rappen, og skal være der i julen i år også. Til jul bruker vi bestandig pinnekjøtt og kålrabistuing (rotmos). Kålrabi har vi ikke funnet her, hverken på markedet eller på Alfa Bita, - og det er ingen her i omegnen som vet hva det er heller.
Derfor har jeg tatt det med nedover kålrabi på høsten fra Norge og lagt den i kjøleskapet. Den holder seg jo veleeeedig lenge!!!

Ellers synes jeg at en god erstatning kan være hjemmelaget (grov) potetmos med litt gulrøtter og sellerirot oppi. Med salt, pepper og litt tørket estragon oppi, er dette faktisk en delikatesse som jeg ofte lager hjemme i Norge., - og til pinnekjøttet (med litt aquavit) er dette godt!!!!
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 03:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT