Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #12  
Gammal 2011-07-13, 10:59
JohnSs avatar
JohnS JohnS är inte uppkopplad
 
Reg.datum: dec 2006
Ort: Ryfylke, Norge
Inlägg: 804
Standard Sv: Fårhuvud. En delikatess?

Citat:
Ursprungligen postat av kari Visa inlägg
M e n, JohnS

- er det ikke litt "pinglete" å flå av skinnet på hodene da?
Hvis du tror flåing av lammehoder er for pingler, bør du kanskje skarpslipe et par kniver og bli med på seansen en høst...
Da er det nok mye mer pinglete å sette hodet fast på en lang stokk og stikke det inn i et bål og svi av ulla....

Men seriøst: Det varierer lokalt fra sted til sted hvilken av de to metodene som blir brukt. Jeg vokste opp på et småbruk (torp?) med sauer, og fra jeg var 10 - 11 år, var det min oppgave å flå hodene når dyrene ble slaktet. Vanskelig flåing, og god trening for en guttunge, samtidig som skinnet ikke skulle brukes til noe, så det spilte ingen rolle om man var uheldig og skar hull i skinnet.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 08:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT