Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Dodekaneserna > Karpathos

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #33  
Gammal 2014-05-31, 14:21
Ylva A Ylva A är inte uppkopplad
 
Reg.datum: aug 2008
Ort: Östersund/Koutsounari
Inlägg: 1 522
Standard Sv: till Karpathos april 2014

Mikke,
Om du vill extrahera smaker med hjälp av alkohol, ska du inte späda ut alkoholen innan utan efteråt. Det blir en både effektivare och snabbare process. Hur stark är din raki? Den brukar normalt på Kreta ha en halt av 18-20 % på kaféer. Är gästen berusad brukar man också späda ut den. Vi får väl kolla din kryddsättning!
/ Jannis
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 15:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT