Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Semestra i Grekland > Hälsningar > Hälsningar direkt från Grekland

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #1  
Gammal 2015-06-16, 20:15
Skmj Skmj är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 15
Standard Naxos direkt

Här kommer en hälsning från Naxos. Första gången vi är här. Flög till Aten i lördags och i slndags morse tog vi båten till Naxos. Efter en seg, drygt 5 timmar lång resa kom vi äntligen fram. Tog en taxi till Hotell Spiros där vi bor t o m fredag. Första em/kvällen promenerade vi i choran, temperaturen var behagliga 25-26 grader. Gick i de snirkliga gränderna upp till borgen/slottet men hittade aldrig ingången för att komma in😀. Åt en god middag, tittade på solnedgången och la oss hyfsat tidigt, trötta efter båtresan, tonårsdöttrarna däremot provade på Naxos uteliv.
Måndagen började med shopping av en bikini som hade blivit kvarglömd hemma, sedan några timmer i en solstol under parasoll på stranden. Vattnet är ganska kallt ännu men det svalkar bra.
Middagen intogs på Apostolis, som jag fick tips om i reseguiden för Naxos. Det var en trevlig upplevelse. Vi tog in ostpajer till förrätter som var magiskt goda👍. Huvudrätterna var ok, utan att vara sensationella. Personalen var väldigt trevliga och de två musiker som kom och spelade och sjöng gjorde vår kväll.😍

Idag var varmaste dagen hittills, drygt 30 grader. Vi lyxade till det och åt fantastiskt frukost på café Heaven, därefteri hyrde vi bil och körde runt på den väldigt kuperade ön. Första stoppet var Chalki där vi bl a besökte destilleriet. Vi tog en lång paus i Apollonas där vi åt lunch på det andra av de två tavernorna vid vattnet. Efter lunch blev det bad och sedan glass och kaffe vid den första strandtaverna.
Den var mycket bättre än den första! Bättre meny, jättetrevlig personal och fräsha toaletter vilket det inte var på första stället. Nästa stopp var kourusen utanför Apollonas. Kustvägen hem via väldigt slingrande vägar😨. Efter kortspel på balkongen blir det nu middag på något mysigt ställe.
Fortsättning följer senare.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 22:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT