#1
|
||||
|
||||
Grillad fisk i Grekland.
Jag har noterat att flertalet Kalimeravänner äro sällsamt förtjusta i grillade fiskrätter på tavernor i Grekland.
Själv är jag emellertid icke så förtjust i fiskrätter. Detta av tvenne skäl. Dels att det finnes elaka ben i fisken,dels också att flertalet firrar i ogrillat skick enligt mitt förmenande synes oaptitliga. Påminna mer om storväxta mörtar... Lägg därtill att fiskrätter i Grekland enligt mitt förmenande äro ohemult dyra,detta trots att havet är fullt av fisk. Den enda fiskrätt jag kunna fördraga är grillad Tonfisk. Helt fri från elaka ben, samt därtill till konsistens och smak rent elegant. Lägg så därtill de "Small fishes", de som friteras hela med såväl huvud som ben och inälvor kvar. Att knapra på dessa fiskar skulle jag aldrig komma på tanken att inmundiga. Arne |
|
|