![]() |
#1
|
||||
|
||||
![]()
Hur många av er är det som brukar laga egen mat på semestern?
I september bär det återigen av till Paros, för vilken gång, tja kanske 12-13 ![]() ![]() Visst är det alldeles fantastiskt underbart att gå ut och äta på kvällarna. Men de sista resorna har vi på något sätt vridit lite på mat och sovklockorna. Det har blivit att vi har ätit en sen lunch, kanske vid 3-4 tiden och suttit länge till bords. Då har vi inte riktigt haft samma längtan att gå ut och äta på kvällen. Vi har uppskattat att sitta hemma på kvällen, med lite kallskuret och en flaska vin. Detta kan oxå ha sin förklaring i att vi de senaste åren valt att lägga lite extra på boendet, stora balkonger/altaner med fantastiskt utsikt är numera prio ett. Vad är era bästa tips på lättlagad kvällsmat, förrutom kallskuret och bröd, vilket självklart är fantastiskt. Vi kommer att ha tillgång till 2 plattor och det enklaste i köksredskap. Anna |
|
|