Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Semestra i Grekland > Hälsningar > Hej, nu är vi tillbaka igen

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #1  
Gammal 2017-07-17, 18:31
Hasse Hasse är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 2 014
Standard Syros igen, OJ JÄKLAR.........

Är hemma från Syros nu, första hela dygnet efter en resa är halvskakigt, förvirrande, skönt på många sätt för HEM måste man ju.


2014 var premiären, det var en så otroligt omtumlande resa, en sådan upplevelse att den var utomjordisk. Jag skrev och skrev, publicerade ett resebrev som var närmast en pärs att själv ta sig igenom att göra klar.


2015 blev direkt en repris, en enorm upplevelse den också, självklart är en repris inte som en premiär, det går inte att göra likadant. Det blev ett resebrev då också, nästan lika mycket en pärs att ta sig igenom anteckningar, lägga in bilder och finlira till den och göra klar. Den publicerades aldrig, orsaken är ej intressant offentligt.


2016 var ett nyttigt uppehåll, var på öar "i närheten" och nyttigheten bestod i att det som nu uppenbarade sig i upplevelser var på nytt en helt utomjordisk upplevelse. Två besöks samlade erfarenheter kom till ofantligt mycket nytta och allting lev SÅ MYCKET ENKLARE. Syros är en förhållandevis liten ö, andra kanske inte samtycker men dess prägel och dess storlek gör den så greppbar, så enkel att komma underfund med. Och Syros särprägel som så icke-turistisk, sin äkthet och stolthet tillsammans med att du som turist vackert får ta skeden i vacker hand och acceptera allt detta för att smälta in, det har gjort att rätt få svenskar fastnat så för ön som jag. Åtminstone vad jag vet i och med de senaste kanske 5-6 årens kommentarer om Syros som det har inneburit.


Resan på c:a 16 dygn blev en TOTAL PRAKTSUCCÈ, ännu ett helt oförglömligt minne där det från första till sista sekund har fungerat helt perfekt på ALLA sätt. Det har varit första gången jag rest utan charter, bara det var en prövning men vet nu bättre och fått mersmak.


Syros kommer att bli mitt resmål framöver, ibland kommer tankarna att jag kanske inte riktigt kan exakt förklara varför men jag VET i alla fall för egen del varför.


Det kommer att bli ett resebrev, jag vet att jag inte kan få det publicerat men det var bara några dagar sedan jag läste att detta inte längre kommer att vara möjligt. Får acceptera, jag skriver ändå eftersom det är ett av "mina behov". Jag kommer att hitta på ett sätt att låta andra få ta del av det ändå om detta så att säga, "kan tillåtas" ?



/Hasse
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 23:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT