Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #3  
Gammal 2025-05-22, 22:04
Masses avatar
Masse Masse är inte uppkopplad
 
Reg.datum: apr 2008
Ort: Kristianstad
Inlägg: 5 470
Standard Sv: Liten reflektion …

Tack Sjöborren för detta häftiga tips inför stundande Midsommar.
Kokt matjessill!!!! Så kul när man hittar nya sätt att utveckla vår svenska gastronomi! Är dock lite tveksam. Kör nog hellre sillen kylskåpskall.

Och vid närmare eftertanke ..... jag kokar nog inte surströmmingen heller.
Men tack för tipset! Men om det blir surströmming över så kan ju "SurströmmingsJanson" vara ett alternativ med det som blev kvar dan efter.

Hoppas att maken är återställd och ni kan njuta riktig grekmat igen!

Masse
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 07:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT