#1
|
|||
|
|||
mattips för kokvrån
Hej!
Vi är snart på gång på vår andra båtluffning - gissa om vi längtar. Familjen består av 2 vuxna och tre barn mellan 10-14 år. För att minska matkostnaderna brukar vi försöka laga ett mål hemma av lunch/middag. Tre veckors båtluff... det brukar bli lite si och så med fantasin efter ett tag. Skulle därför vilja få in lite tips på vad ni brukar laga på enkelt sätt i studios... Oftast har de inte så mycket variation i de små butikerna på öarna (om det inte finns riktigt stora affärer), men med 2 plattor brukar det också begränsa vad man kan laga. Förra året lagade vi bl a Spagetti bolonaise. Grekisk sallad, pasta med skinka, risotto (- ja det var nog en del till som jag inte kommer på i brådrasket). (Tilläggas kan är att ett av barnen inte äter grönsaker så på något sätt måste man ju få honom mätt också...) Tacksam för matidéer.... hälsar SAS |
|
|