![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Er enig i å spise masse av besøkslandets mat, John S, men synes det er gøy å variere litt også. I London blir det nesten alltid engelsk "pubmat" til lunsj, som fish & chips, pai, ploughman's... Men synes også det er spennende å prøve andre lands kjøkken innimellom. I London spiste vi både italiensk, libanesisk og altså gresk, de to førstnevnte er land vi ikke regner med å feriere i med det første.
Men i Hellas spiser jeg så å si bare gresk mat ![]() Hva mener dere andre? |
|
#2
|
||||
|
||||
|
I Grekland äter jag bara grekisk mat men reser jag till storstäder som Köpenhamn eller Stockholm äter jag gärna från andra än det egna landets kök.
Visst ska jag prova danskt i Köpenhamn men det kanske blir något mer också. Tack för alla tips. Var i Puerto de Mogan på Gran Canaria i december och där åt jag italiensk mat flera gånger trots att jag var i Spanien. Sen köpte vi goda spanska ostar och lite annat gott som vi njöt av i lägenheten. Eva |
|
#3
|
|||
|
|||
|
I Køben - i Nyhavn nr. 5 (eller 8), var maten himmelsk for noen år siden.
Dansk og kontinental mat, schnitzel med nydelig saus, sild, snaps mm.
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|