![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Jag gjorde moussaka förra helgen och helt makalöst god blev den. Det var som att förflyttas till nån grekisk ö, med solen, havet, himlen och hela atmosfären. Den smakade grekland! Det var bara en kall mythos som saknades.
|
#4
|
|||
|
|||
![]()
När vi i somras var i Athen och på Egina, var det alltid hela kryddnejlikor i mossakan och köttfärssåsen. Jättegott!
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Hej Retzina
Jag har testat din moussaka och ungarna gjorde tummen upp. Mycket gott och hyfsat enkelt. Annars är den på Marinopoulos inte så tokig heller. I och för sig färdiglagad, men bättre än många tavernor. Tack för receptet. Uffe |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Jag gjorde moussaka i dag och måste bara tacka för tipset om att ha kanel i köttfärsen
![]() ![]() //Ingela |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Varsågod Ulfwiman och ni andra som har gjort moussakan efter receptet jag skrev ,det var kul och veta att den blev god för er också.
![]() Ja den är väldigt enkel att göra inga krusiduller. |
#8
|
|||
|
|||
![]()
Et lite tips til:
Ha et lite glass vin i gryten etter du har stekt farsen, og la det dampkoke litt. Alle tomatbaserte sauser blir bedre med vin i, jeg lover ![]() |
#9
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eva |
#10
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Kanskje selges det i Sverige også, men jeg har aldri sett det i Norge.) |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|