![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Kulinariska färdigheter eller vilken tyngd då? Ärligt talat varför skulle skandinaviska reseledare som oftast är ganska unga ha något speciellt att tillföra vid test av tavernor? Tyvärr är det nog så att möjligheten att äta gratis eller nästan gratis dominerar.
Eva |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Men hallå !.... du kanske skulle ta lite tid till att läsa mellan raderna Eva L.
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eva |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Ja ....visst..helt lugnt ...stor PUSS
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Själv skulle jag då aldrig gå i närheten av en restaurang som inte rekommenderades av Apollo, Fritidsresor, hälsovårdsnämnden, försäkringskassan, länsstyrelsen, miljöministern, tv-kock-Tina och Gud Moder. Man är väl svensk
![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
#7
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#8
|
|||
|
|||
![]()
Nej...eller hur
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|