Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2010-02-17, 03:52
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: grekisk mat till många

Jag skulle satsa pa langkoksmat som du kan laga dagen innan exempelvis Stifado. Olika pajer gar ocksa bra att laga till innan.

Eva
Svara med citat
  #2  
Gammal 2010-02-17, 09:09
karis avatar
kari kari är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 5 540
Standard Sv: grekisk mat till många

Jeg slutter meg også til forslagene om å servere gryterett(er) og feks soutsoukakia eller keftedes med diverse tilbehør som kan lages på forhånd
Stifado er veldig godt, men min og familiens favorittgryte er Svinekjøtt med Selleri /"Xirino me Selino"
Den lager jeg en dag , eller to, på forhånd og har kun igjen å jevne med egg og sitron, avgolemono saus er s å deilig!

- av tilbehør bruker jeg oftest å ha poteter m/sitron fra ovnen, gresk salat, skordalia, oliven, tzatziki - og brød selvsagt

Senast redigerad av kari den 2010-02-17 klockan 09:15.
Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT