![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Jag skulle satsa pa langkoksmat som du kan laga dagen innan exempelvis Stifado. Olika pajer gar ocksa bra att laga till innan.
Eva |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Jeg slutter meg også til forslagene om å servere gryterett(er) og feks soutsoukakia eller keftedes med diverse tilbehør som kan lages på forhånd
![]() Stifado er veldig godt, men min og familiens favorittgryte er Svinekjøtt med Selleri /"Xirino me Selino" ![]() Den lager jeg en dag , eller to, på forhånd og har kun igjen å jevne med egg og sitron, avgolemono saus er s å deilig! - av tilbehør bruker jeg oftest å ha poteter m/sitron fra ovnen, gresk salat, skordalia, oliven, tzatziki - og brød selvsagt ![]() Senast redigerad av kari den 2010-02-17 klockan 09:15. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|