![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
...och här är en som kommer och svär i kyrkan....Vi gillar inte julmat
![]() ![]() Vi äter sen massor av år en trerätters middag på julafton med en alldeles bestämd förrätt, samma varje år bestående av en slags löjromstoast med botten av boursinost och sedan cheddarost på , gratinerad i ugnen. Som huvudrätt någon god kötträtt och till efterrrätt den absolut obligatoriska hemlagade punchglassen. Denna tradition har även barnen tagit med sig till sina hem och TÄNK, deras respektive hade också släppt julbordet så det blev inga problem där ![]() Sill äter vi någon annan dag och blir vi bjudna på julbord så väljer vi en eller två saker... Lissi |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Yanna |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Nu har jag i allafall lyckats gora knack for forsta gangen sen flytten. Det gick utmarkt med honung, och jordnotter istallet for mandel balanserar smaken. Till min forvaning hittade jag knackformar pa IN.KA, hutlost dyra forstass. Mer forvanad blev jag nar jag sag att de ar svensk-tillverkade... Hur som helst gick det rackarns snabbt att gora knack i ar, sa snabbt att jag knappt hann med att skopa den i formar...
Nu har jag kottbullar, prinskorv, rodbetssallad, mjuk pepparkaka och knack klart i kylen. Ett rejalt stycke lamm-fiol vantar pa ugnen och det hinner nog bli mer gott innan julafton. //Kikh |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|