![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Vilken fin utflykt!
Kastanjer brukar vi få från en vän som har rötterna i Trikala och åker dit när han kan. En sort är för rostning, en annan ska man koka , har jag lärt mig. Gott är det i båda fallen. |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Det viktiga enl A var att de blir gula. De är de bästa och nyttigaste-
Vintertid idag, vem hade en tanke på det här, inte vi i alla fulla fall. Vädret är fortsatt ostadigt så vi gör nog en biltur upp i bergen för en god lunch på en taverna med traditionell meny. Där brukar det alltid hända nåt kul lars Kriti stin kardia mou |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Jeg trodde at kastanjer enten kunne ristes eller kokes for å lage pure og at det er en og samme type?
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|