![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Citat:
I och för sig så har jag en känsla av att gränsen mellan lamm och get ibland verkar lite flytande utan att man direkt vill bluffa, man är bara inte så noga med skillnaden. På Amorgos på något ställe tror jag till och med att jag såg någon meny där en rätt stod med katsiki på grekiska och lamb på engelska. Det är kanske lättare att sälja lamm. Fast jag tycker att get är jättegott. |
|
#2
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=inkfish;366047]Är det så man ska skilja lamm från get? Jättetack isåfall, jag har undrat. Jag gillar i och för sig både lamm och get så det är ingen katastrof på något sätt, jag är bara nördigt nyfiken så jag vill veta vad jag äter.
Jag har faktiskt ingen aning om hur man skiljer lamm får get. Men kyparen kom in med min tallrik och sa gott in lemonsauce. Gott frågade jag och han tittade på tallriken lite för länge innan han sa no no lamb! Så min känsla blev get eftersom det stod på tavlan utanför sant att köttet var mörkt och benet rätt grovt. Men det smakade okej var riktigt mört men det jag saknade citronsmaken.
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|