![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Stackars oss jämtar (och övriga förstås). Vi som får nöja oss med dopp i grytan, sill, lax, skinka, syltor, köttbullar, lutfisk och risgrynsgröt m.m. Fast i vår familj har vi börjat dela upp ätandet till tre olika tillfällen under dagen. Allt för att få plats med alla chokladbitar under vilotiden.
Jag tycker synd om dig, Monica. Jag förstår ju att det var stora portioner på de stora tallrikarna! Åt ni ingen fisk? Förklara också för mig vad "spagetti med kokkinisto" är. Finns ej på den kretensiska menyn, men är väl ugnslagad? God fortsättning, även med skrivandet / Jannis |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Tja, inte är det så värst synd om mig...möjligen för att min slanka linje sen den där perioden med fula mediciner, den slanka linjen får jag knappt tillbaka . Men som min son sa, tröstande: men i din ålder, mamma, behöver du väl inte tänka på figuren!
Jannis, ingen fisk, sånt får jag hemma , frysen går inte att tömma. Kokkinisto är nötkött kokt i tomatsås , stora bitar, och kan fås med ris eller makaroner eller vad man vill. En extraportion tog vi med oss hem, så nu kan maken äta i tre dar till. Själv har jag en blygsam gratäng med champinioner och fetabitar att fylla ut eventuella rynkor med. Ni som kommer till Kalymnos och vill äta hos Marinos -bara fråga vem som helst hur man hittar dit, dom är väldigt välkända här. Stora portioner hemlagad mat, bra priser. ( Familjeföretag) |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Jag ska absolut lägga det på minnet!
|
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|