![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Varför inte blandade melonkulor, apelsinklyftor och glasssorbe' toppat med krossade valnötter och ringlad honung..om det funkar
![]() / Kajja ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Låter jättegott, Kajja😋
Men har du något alternativ till sorben som ju innehåller socker? |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Finns nåt sockeralternativ som heter Stevia.
Det använder grannen till diabetes sonen |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() / Kajja ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Har tyvärr inget förslag. Då vi äter grekiskt med dessert, så är det dotra som bakar baklavan och den innehåller ju socker, om man så säger...
![]() |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Kajja! Tack för idén med egen glass
![]() Piam! Alltid bra med tips ![]() Netwolf! Ja, baklava innehåller ju liiiiiiiiiiiiiteeeee socker, som du säger ![]() Till er alla! Än finns det tid att ge förslag ![]() |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Vattenme!on och raki. Utan honung. 😀
|
#8
|
|||
|
|||
![]()
Ha-ha
![]() Ja, det är ju något man kan få i Grekland, men förutom att det inte är i vår smak tror jag inte att det skulle uppskattas av våra gäster. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|