![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Jag har aldrig varit särskilt förtjust i mixade drinkar. För mig är det mest whisky som gäller. Både hemma och utomlands. I yngre dagar kunde det förvisso ibland bli en och annan gin och grape eller vanlig tonic och nån gång en BM på planet till Grekland eller Spanien. Men numera finns bara en mixad drink som jag kan tänka mig att dricka, och det är en Dry Martini Coctail. Och då ska den vara riktigt Dry. Dvs ett antal delar gin och så går man nära förbi förbi med Martiniflaskan (nåja kanske max 1cl då!). Och två oliver i glaset. Att beställa en sådan utomlands har jag lagt av med. Funkar aldrig!
I Grekland blir det mest ouzo och vatten, eller rött vin, till maten. Och är det inte måltid så blir det gärna en öl på dagen och grekkaffe och whisky på kvällen. Masse |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Kerstin |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Masse |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Frågan gällde ju om man dricker drinkar på barer i Grekland....
Jag/vi gör nästan aldrig det. Det blir någon GT på hotellbalkongen, sen alkodrycker till maten och efteråt på restaurangen (där det oftast bjuds). Vi går ju sällan ut före 20.30, så när vi är klara med middagen, så är det ju dags att ta sig hem till bingen. I sverige, ute på lokal, eller i min egen bar, hemma, blir det väl dock understundom någon drink. ![]() //Conny ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|