Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #2  
Gammal 2006-07-13, 10:26
Sandroows avatar
Sandroow Sandroow är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jun 2006
Ort: Stenungsund
Inlägg: 60
Standard Sv: Filodeg

Jag tror att du kan halv tina degen för att få loss några ark och sen frysa in resten, det som dock är viktigt det är att degen inte torkar ut, utan att man tinar den under en fuktig handduk eller liknande samt att det som du fryser in igen är väl förpackat, deg kan ju tydligen torka i frysen också (fråga mig inte hur det går till), annars faller bara degen i bitar.....och det vill amn ju inte....eller hur?
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 21:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT