![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Spurte min greske matlagingsguru om dette, og hun sier at du IKKE kan fryse ned igjen deigen. Men det du kan gjøre er å fryse mat du har laget av filodeigen.
Så du får lage mange paier (eller hva du har tenkt å bruke deigen til), og fryse det du ikke spiser. Eller be mange gode venner på middag
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Den går att frysa igen men blir i sämre skick och i värsta fall går den sönder nästa gång mat ska tillagas. Bröd fryser vi bara en gång för annars torkar det ut och på samma sätt blir det med filodegen.
Eva |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Hej och tack för svaren!
Det verkar som om jag får ta fram receptboken, kavla upp ärmarna och sätta igång och laga mat med min lilla filodeg som ligger i frysen och bara väntar på att bli använd. Det blir nog både pajer, inbakad fetaost och köttfärsknyten.... Om jag får välja Sandroow: Jag vill att den ska falla i bitar i munnen, efter att den är tillagad såklart! Hena
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Citat:
!
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|