![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Det måste vara såna. Synd för jag kan inte hitta såna här.
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
En annan variant som är jättett, är att krossa cornflakes lite försiktigt och röra ner i blockchokladen. Jag gjorde tidigare dessa med gamla modellen av K-Special, (de små conrflakesen) men de finns inte i Sverige längre.
// Helén |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Cornflakes har vi i alla fall.
![]() Rispuffar var namnet då när jag var liten(jag är 32 nu). Eller så kallade vi det så. Det såldes i paket som cornflakes säljs. Är det någon som kommer ihåg? Men i alla fall så åt vi det med fil... Vad äckligt nu när jag tänker efter. ![]() Katerina ![]() Senast redigerad av Agapi den 2006-12-08 klockan 10:14. |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Jag tror det du kallar rispuffar är detsamma som vårgårdaris. De är helt vita och frigolitaktiga. Så vitt jag minns har de alltid sålts i påsar och tillverkas i alla fall numer av AXA.
Kellogs har något som säljs i paket och heter RiceKrispies. De är rostade och lite gulaktiga i färgen samt krispiga. Det blir säkert gott att göra rischoklad av sånna också. Risknäck är jag mer tveksam till, fast iosf, varför inte..?! Hellen, i recept med den gamla sortens K-special kan man antingen använda CornFlakes som du gör eller RiceKrispies. Då blir godiset/kakorna lite "mjukare" och inte så kantiga som med Corn Flakes. Rice Krispies tar jag till exempel när jag gör Snickers. Receptet på de rysligt goda kaloribomberna vill väl ingen ha ? ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|