![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Agapi,
Rispuffar som även jag kallar det... ![]() Camilla Senast redigerad av inkfish den 2006-12-09 klockan 16:54. Anledning: långt citat |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Gud vad gott allt låter! Har själv en sambo som är allergisk mot nästan allt vad nötter heter, men jag brukar göra vit ischoklad som smakar helt gudomligt och riktigt smälter i munnen!
100 gram vit choklad 50 gram smör ev. 2 msk rom (jag brukar dock använda en likör som heter Smörkola) självklart kan man byta ut "spriten" mot annat smått och gott ![]() Smält smöret, bryt sönder chokladen då smöret är smält och rör tills chokladen smält. Häll i likören, smeten kan se ut att skära sig när man gör detta men fortsätter man bara vispa/röra så blir den slät igen! Sedan är det bara att hälla upp i ischokladformar och in i kylskåpet! |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Ett annat tips, som är väldigt gott (och sött
![]() ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|