Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2007-06-25, 23:27
monica monica är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: stockholm
Inlägg: 930
Standard Sv: Saganakiost

Har ni provat att grilla saganaki, det blir oxå supergott.

Monica
Svara med citat
  #2  
Gammal 2007-06-25, 23:39
Jennie Jennie är inte uppkopplad
 
Reg.datum: nov 2005
Ort: Pireas
Inlägg: 65
Standard Sv: Saganakiost

Hej!!
Jag brukar använda hårdosten som finns hemma till saganaki, för tillfället Pekorino. Hos svärmor för inte längesen var det Milner som blev till saganaki, inte dumt det heller.Den godaste saganakin görs på ost från Limnos, MUMS!
Jennie
Svara med citat
  #3  
Gammal 2007-06-26, 10:52
monica monica är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: stockholm
Inlägg: 930
Standard Sv: Saganakiost

Och jag tycker den från Arachova är helt ljuvlig

Monica
Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 19:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT