Maistrali Seamen's Club på Iraklia

Maistrali Seamen's Club är beläget på en av de vackraste platserna på Iraklia och erbjuder en mängd olika faciliteter och aktiviteter. Vi föredrar att kalla våra kunder "gäster", och vi är mycket glada när de förnyar sina rumsbokningar för nästa år semester.

Vårt hotell har två typer av rum: dubbelrum och familjerum. Alla rum är rymliga med en sagolik havsutsikt.

Dubbelrum: Rymliga, traditionell inredning, trätak, privat badrum och privat balkong med underbar havsutsikt. Alla rum är utrustade med AC, kylskåp, TV och hårtork. Det finns plats för två personer samt en extrasäng om så önskas.

Familjerum: Stenväggar, trätak, traditionell inredning, privat balkong med fantastisk havsutsikt, mycket trivsamma och perfekta för en hel familj samt vid långa vistelser. Lägenheterna har privat badrum och är utrustade med AC, pentry, TV och hårtork.

Maistrali Restaurant strävar vi efter att ge våra gäster en exceptionell matupplevelse. Vår medelhavsmat och grekiska maträtter i kombination med en mängd olika lokala viner och "ouzo" eller "raki" är vår hemlighet till framgång. Njut av våra fisk- och skaldjursrätter samt våra lokala specialiteter med färska ekologiska råvaror.

Varmt välkomna önskar Nikos and Lina!

Telefon: +30 22850-71807
Mobil: +30 6974456662
E-post: maistralinick@hotmail.com
Hemsida: http://bluehotels.gr

<Annons>
Maistrali Seamen's Club på IrakliaStartsida »

Sök »

Forum »

E-guider »

Boka hotell »

Facebook »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2018 Janne Eklund/Kalimera