Rum med utsikt i gamla stan i Chania på Kreta
Vi hade bokat fem nätter på Captain Vassilis i gamla stan i Chania. Men det blev bara två. Under hotellet fanns en bar som spelade hårdrock hela natten. Det var omöjligt att sova. Musiken tystande klockan 04.00. Jag pratade med ägaren och han lovade att det var en engångsföreteelse. Nästa natt drog musiken igång strax efter midnatt. Det var alltså ingen engångsföreteelse. Nu blev jag förbannad och tog ett beslut: vi måste flytta, och vi måste flytta nu, i natt!

Jag gick upp till La Casa Del Amore som ligger nära Captain Vassilis. Jag ringde och väckte Georgios som äger La Casa. Det kändes inte så kul att väcka honom, men jag kände att jag inte hade något val. Georgios hade jag träffat förut, och han lät lika glad och trevlig som alltid, trots den sena timmen. Han hade två lediga rum. Nycklarna låg i en blomkruka utanför hotellet. Tack Georgios!

Jag gick ner och meddelade Camilla och våra vänner att det var dags att flytta. Gissa om jag blev förvånad när jag upptäckte att de hade somnat! Öronproppar är bra att ha ibland. Men de var ändå med på noterna. Vi packade i all hast och gick upp till La Casa och intog våra rum. Utsikten var långt ifrån lika fin som från Captain Vassilis, men det var tyst, och det var det viktigaste!

 

Utsikt från rum nummer 4 på La Casa Del Amore i Chania på Kreta.

Utsikt från rum nummer 4 på La Casa Del Amore i Chania på Kreta. Betyg på utsikt: 1.

 

Tillbaka till hotellutsikterna » | Kreta på Kalimera »


HEM

SÖK

FORUM

E-GUIDER

BOKA HOTELL

BOKA BÅTBILJETT

BOKA HYRBIL

© 1997-2020 Janne Eklund/Kalimera