Kalimera Grekland Schinoussa.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Rum med utsikt på Schinoussa
Från Iraklia åkte vi till Schinoussa. Även denna gång valde vi att åka med Express Skopelitis. Vi hann nätt och jämt sätta oss innan i var framme. Femton minuter tog överresan.

Vi hade tänkt bo på Anesi eller på Hotel Sunset. Ingen av dem mötte upp i hamnen. Det hade sina förklaringar: Sunset hade bytt namn till Iliovasilema, och ägaren till Anesi hade nyligen avlidit så där var stängt.

I stället följde vi med Stefanos, ägaren till Pension Galini som ligger i slutet av Chora. Det visade sig vara ett perfekt boende för oss. Mycket tack vare trevliga grannar från Sverige, och en pellejönsåsna som tärde på vår reskassa. Varje gång vi öppnade dörren stod åsnan och väntade på oss. En morgon var jag uppe klockan 06.30, jag smygkikade ut genom fönstret, och nog stod han där och väntade. Vi matade honom med bröd, kex, gräs och med äpplen och päron. Han gillade äpplen bäst. Om vi inte gav honom något att äta skrek han, mest på mig. Vet fortfarande inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte. :-)

 

Läs mer om denna dag här »

 

Utsikt från altanen på rum nummer 1 hos Pension Galini i Chora på Schinoussa

Utsikt från altanen på rum nummer 1 på Pension Galini i Chora på Schinoussa. Betyg på utsikt: 4.

 

Tillbaka till hotellutsikterna » | Schinoussa på Kalimera »


HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera