Kalimera Grekland Zakynthos.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

En het dag i Argassi på Zakynthos

Idag blev det inte mycket gjort. Det enda vettiga vi gjorde var att köra moped till Zakynthos stad för att köpa biljetter till Aten. Det var knappt en människa i den stora staden, antagligen är alla vid havet och svalkar sig.

 

Hamnen i Zakynthos stad.

I Zakynthos stad var det varmt och tomt på folk.Värmebölja i Grekland. 43 grader varmt på Zakynthos.

Att alla var vid havet förstår man när man ser att det var 43 grader varmt ute.


Resten av dagen satt vi mest och jobbade under vår AC hemma på rummet. Vi gick även till bankomaten för att ta ut pengar. Två gånger gjorde vi transaktioner på 600 €. Inga pengar kom. Maskinen "sa" att våra transaktioner genomförts så vi blev oroliga för att pengarna ändå hade dragits. Snopna stod vi kvar och väntade för att se om andra fick ut pengar. Inga problem. Alla andra fick ut sina pengar. Camilla ringde sin bank, stod i dyr telefonkö i tjugo minuter innan hon kom fram. Inga pengar hade dragits. Tack!

När vi kom hem till rummet igen ringde telefonen. Jag svarade. Någon sa: - Hej, det här är från Spärrservice, vi har...

ohörbart

... och därför...

ohörbart

... Du har vunnit en nyckelring! Va, sa jag, en nyckelring? Ja, vi skickar ut 100 000 nyckelringar tack vare att det gått så bra för oss. Jaha, sa jag. (Fattade inte alls vad hon pratade om.) Jag är i Grekland och är inte i behov av någon nyckelring, sa jag. Men du får den gratis, sa hon. Ska jag inte skicka en nyckelring till din hemadress? Hon stod på sig och till sist sa jag ja, skicka mig en nyckelring, det är himla snällt av er och precis vad jag behöver. Samtalet kostade runt 16-17 kronor så jag hoppas att det är en fin nyckelring som väntar på oss därhemma. :-)

 

Stranden i Argassi på Zakynthos.

Tidig kväll på stranden i Argassi.

 

 

När solen gått ner gick vi en liten runda i Argassi. Trots att det var kväll var det grymt varmt. Vi gick till stranden med förhoppningen om lite svalka, men inte en enda bris fick vi njuta av.

 

Poldos Place. Gyros. Argassi. Zakynthos.

Kvällen avslutades på Poldos Place i Argassi som har fantastiskt goda gyros.

 

 « Föregående dagStartsidan | Nästa dag »

 

Zakynthos på Kalimera »

HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera