Kalimera - ditt fönster mot Grekland och de grekiska öarna.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Vad säger våra kunder om E-guiderna?

Ett urval av alla kommenterar som våra kunder skickat till oss

Stort TACK för den otroligt innehållsrika Rethymnonguiden! Hur skulle vi klara oss utan den...och utan Kalimera...och utan Grekland?! Jo, vi skulle sitta här i höstmörkret å klappa på hunden. Bo.

Vilken jättefin guide om Chania län! Min första! Men inte sista.. Har alltid haft en stor kärlek till reseguider. Böcker, websidor, tripadvisor.. Halva resan är att läsa på, planera i fantasin och ha lite kolla när resan väl börjar. Den här var jättefin, vackra bilder och verkligen supertrevligt skriven! Oftast blir det bara en Lonley Planet, men den här var roligare! Hälsningar Helena.

Tänkte bara skriva till dej och berätta att Pargaguiden var till stor nytta. Den var jättefin med bra tips. Inger.

Vill tacka för dina användbara e guider som vi alltid har med oss. Brukar få skriva ut en ny när vi ska åka för då är den redan sönderläst ! Lena

Tack för en fantastisk guide om Tilos! Kommer att återkomma :) MVH Kajsa.

Jag har tittat igenom Kalymnos/Telendos guiden nu och den är suveränt bra. Du gör verkligen öarna rättvisa och har lyckats beskriva den där känslan som gör att man måste åka dit igen och igen och igen. Hälsningar Agge

E-guiden om Chania län är suverän, vilket arbete! Trodde jag sett det mesta av Chania med omnejd men nu vet jag bättre, lyckligtvis.

Jag måste bara få säga dina E-guider är suveräna. Vilket jobb som ligger bakom. Jag rekommenderar alla som skall åka till Grekland att beställa. Siv-Britt.

Nåväl. Vad är det då som är så speciellt med den här E-guiden. Jo för mig har den innehåll som är mycket välavvägt och heltäckande för vår förestående resa. Men mest av allt känns det fint att den inger mycket stor trovärdighet. En del av det som lyfts fram som fina platser att besöka har jag ju redan fått smakprov på och känner därför att det inte är överord. Det är också så att guiden har en ton av väl balanserad beskrivning. Man beskriver underbara platser utan att ta till överord så att det blir inflation i beskrivningarna. Det känns som om den som skrivit innehållet också har egna intryck att förmedla, och också gör det utan några bindningar till personer, platser eller inrättningar. Det gör läsningen trevlig och saklig och betydligt mera givande än en del innantilläsning som tyvärr blir allt vanligare i den muntliga guidning som charterbolagens personal kan förmedla med tyvärr ofta mycket begränsad erfarenhet av resmålet. Vänliga hälsningar Mats Månsson.

Vill samtidigt passa på och ge en eloge till din guide över Amorgos. Den hade vi mycket nytta av när vi var där. Kjell Malmqvist.

Vill bara berätta att vi tyckte din e-guide om Karpathos var helt suverän, den gav oss verkligen all info vi behövde både inför och under resan. Karin Svensson.

Vill även passa på att tacka för de guider jag köpte förra året. Fantastiska! Anna-Karin.

Tack så hemskt mycket för E-guiden! Jag har bara skummat den ännu, men ser att den innehåller mycket information och är sååå personlig och bra berättad, du kan verkligen det där med att skriva och förmedla greklandskänslan tycker jag. Yvonne.

Nu har vi varit på Kefalonia och åter igen använt oss av Din reseguide. Vi vill bara tacka för bra information och säga att Du gör ett bra jobb och underlättar våra resor. Elisabet o Bengt Lindgren.

Jag vill bara tacka för dina fina reseguider om Skopelos och Skiathos. Marie.

Först vill jag tacka för en underbar hemsida och väldigt trevliga guider till de olika öarna, speciellt den om Kalimeras Öluffarskola. Charlotte.

Tack för öluffarskolan och för alla andra guider med vägbeskrivningar och tips på sevärdheter, boenden, restauranger mm. Utan dem hade vår drömresa inte alls blivit lika full av upplevelser... Carina och Kjell.

Vilken bra guide, den var min och min kompis bibel under en vecka. Birgitta.

Vill tacka för en utmärkt sajt och en dito utmärkt guide till Kefalonia. Jag och min sambo besökte denna underbara ö för en månad sedan och hade mycket stor nytta av Kalimeras guide. Magnus Lindskog.

Vår resa till Samos skulle aldrig blivit densamma utan den fantastiska E-guiden. Tack! Stefan Jansson.

Jag har läst igenom E-guiderna och vill bara ge dig 10tusen rosor för dom. Dom är helt underbara och har gjort mig fast besluten om att jag ska sluta drömma och äntligen genomföra mina "Drömmars resa", jag SKA öluffa i Grekland. Stort tack för inspirationen!!! Med vänliga hälsningar Lena Thudén.

Stort tack för en fantastisk Guide som är full med information och personliga tips. Jag kommer absolut att beställa fler. Maria Edman.

Jag instämmer med många andra, fantastiskt bra E-guide, trevlig och lätt att förstå. Ola Ljungblom.

Björn-Ove som jag reste med och som läst tre av dina resguider är helt såld. "Den här Janne måste verkligen vara jättetrevlig! Han skriver så bra och med värme och det är ju precis så som han skriver"! Cathrin Axelsson.

Vill med detta mail bara tacka för den fantastiska hjälp vi (som vanligt) hade av e-guiderna. Karin.

 

Tillbaka till E-guiderna »


HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera