Honeymoon Beach Hotel i Perivolos på Santorini
Honeymoon Beach Hotel är ett familjeägt pensionat beläget nära Perivolos beach, som är den del av Perissa beach. Här finns förutom boende en taverna som serverar mycket god mat och ett ägarpar som är trevliga och gästfria. Hotellet ligger för sig själv och passar dig som vill bo lite bortanför de största turiststråken på Santorini.

Den största anledningen till att vi, och många andra, tycker så mycket om Honeymoon är den familjära stämningen och den trevliga tavernan. Många gäster återkommer år er efter år och den är inte ovanligt att man träffar gäster man mött tidigare.

Hotellet är uppdelat på fyra hus, alla är byggda i traditionell "santorinisk" stil. Sammanlagt finns det 16 rum, varav några är studios. Några rum är i etage, kök och toalett nere och sovrum en trappa upp. En del rum har egen balkong eller veranda, några rum delar balkong med grannen. Hälften av rummen ligger en trappa ner. Försök helst få ett rum uppe, eller i något av annexen. Rummen nere är billigast. Alla rum har TV, AC och säkerhetsbox. WiFi finns på tavernan.

Varmt välkomna till oss hälsar Paris, Julia och Michalis!

Ring eller mejla för att boka rum. Eller boka på Booking.com »

Telefon: +30 22860-82796, eller +30 22860-81122, eller +30 22860-85020
Mobil: +30 6942619482
E-post: h-beach@otenet.gr
Hemsida: www.kalimera.nu/honeymoon

Honeymoon Beach Hotel i Perivolos på SantoriniStartsida »

Sök »

Forum »

E-guider »

Boka hotell »

Facebook »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2018 Janne Eklund/Kalimera