Äntligen tillbaka på Karpathos. Del 1.

Det här är vårt 3:e besök på ÖN, för oss med stort Ö, Karpathos. I år känns det lite extra, vi har ju en "Kalimeraträff" att se fram mot, vad nu det kan bli….

I år har vi "lurat" med våra bästa vänner, det känns väldigt roligt att få dela den här resan till Karpathos med Monica, Greger & Jenny… För nu har vi fullständigt bombarderat dom med lovord om denna Ö under tre år! (samtidigt är det lite killigt i magen, ska vi lyckas att visa allt som vi önskar)

Ankomsten till Ön blev kantad av ett leende, ute på parkeringsplatsen stod "Billy" från biluthyrningen med ett plakat som det stod LISBETH & LELLE på, ingen tvekan om vilka han väntade på!

Bilen vi hyrt för hela veckan var precis den vi behövde….6 personer fick plats, men vart skulle vi ställa bagaget, Hmmmm, Snabba beslut, vi fick låna en bil till in till Pigadia så vi fick med alla väskor! Så väl framme installerade vi oss i lägenheterna och sen var det bara en sak som stod på listan! POOLEN och en ÖL!! Gissa om det kändes skönt…

Sen följde det en fredag med många utflyktsmål, det gällde ju att hinna med att visa "familjen" så mycket som möjligt på bara en vecka! Med andan i halsen landade vi till sist på Pelagos på kvällen, Kalimera träffen blev precis så bra den kunde bli….Helt förutsättningslöst träffades vi och det blev en fortsättning under veckan….


Så kom lördagen inhoppandes på vår resa och vi skulle visa Monica, Greger & Jenny Olympos (det stod ganska högt på önskelistan). Efter som vi redan har åkt dit med "egen" bil tre (3) gånger viste vi ganska väl vad som väntade oss…men jag kan ju berätta att vår resa kantades av väldigt många skratt!

Hmmmm, hur/när kommer vi förbi…lätt vi frågar! - 5 minuts, wait please! ….behöver säkert inte berätta så mycket mer, jag hann fota ganska mycket under tiden som de lastade av och vi vääääääääntade! Väl uppe i Olympos gick vi "bakvägen" till en av Tavernerna som vi har fått mycket god mat på, och det är en underbar utsikt därifrån.

Vi vandrade runt och jag fick mitt lystmäte tillfredställt även i år (älskar att fota).


Resebrevet fortsätter »

HEM

SÖK

FORUM

E-GUIDER

BOKA HOTELL

BOKA BÅTBILJETT

BOKA HYRBIL

© 1997-2020 Janne Eklund/Kalimera