Sjunde året i rad på Kalymnos. Del 2.

Varje år den 28 sept, blir vi inbjudna till George och Irene Glinatsi på Artistico bar i Emborio, för att fira deras son Nicolas födelsedag med tillhörande dans och uppträdande av skickliga sångare, tårta och upptåg. Tack vare det så har vi, gänget som brukar vara där alltid en liten "show" som tack, förra året var det "ballongdansen" i år hade vi lagt ner lite mer arbete på "kläderna". Nina hade sytt 4 st ballerinakjolar i tyll, som tillsammans med läggings, badskor, linnen och "sjukhusmössor", gjorde att vi kunde framföra Svansjön till originalmusiken. Föreställningen blev uppskattad av alla som var där, kanske inte för sin elegans utan mer för att den genomfördes.

Kalymnos

Kalymnos

Kalymnos.


Kalymnos.



Men som vanligt går ju dagarna fort, och mesta tiden tillbringades på stranden, där en dag det serverades sill och potatis med tillbehör, som smakade riktigt bra i värmen, även om snapsen var lite ljummen. Dagarna går och sista kvällen blev det ett besök på Nefeli bar i Myrties, hos de två "små" bröderna i deras fina trädgård.

Kalymnos.


Kalymnos.


Kalymnos.


Nu får vi smälta årets intryck, så får vi se om det blir ett 8:de år, vilket är mycket troligt. Till alla som var där! Jamas till vi ses igen.

Tommy och Nina Lindh Åby

Börja om »


Kalymnos på Kalimera »
Fler resebrev från 2008 »






HEM

SÖK

FORUM

E-GUIDER

BOKA HOTELL

BOKA BÅTBILJETT

BOKA HYRBIL

© 1997-2020 Janne Eklund/Kalimera