Fotoresebrev från Lesbos

© Text & bild: Eva L

Vi anlände på kvällen till Agios Isidoros och hotell Akrogiali efter att ha åkt den sista sträckan med taxi. Taxiresan kostade 40 euro och då ingick barnbilstol.

Första natten bodde vi i markplan men andra dagen flyttade vi upp en trappa till rum 1 som Janne rekommenderat. Rummet var stort med två sängar varav den ena var lite bredare. Enklare köksutrustning och två balkonger.

Bilderna visar utsikten från våra balkonger samt från uteplatsen och trädgården i markplan. Fina lekmöjligheter för barnbarnet i den fina trädgården. Irini och hennes familj som äger hotellet har en servering där enklare rätter serveras. Vi trivdes mycket bra och det här är ett av de trivsammaste boenden vi haft i Grekland. Barnbarnet fick mycket positiv uppmärksamhet och han lärde sig göra slängkyssar under vår semester. När vi reste hem fick en av flygvärdinnorna på Olympic airways en fin slängpuss när vi klev av planet i Aten. Gissa om det uppskattades.

Ofta avslutade jag kvällarna med en stunds läsning på balkongen under lampans sken och till vågornas brus som hördes tydligt när dagsljuden avtagit. Vi hade fullmåne några dagar vilket förhöjde stämningen. En kväll promenerade vi till Vavera och det var så vackert när fullmånen blänkte i det stilla havet. Tyvärr blev dessa foton för mörka och har fått hamna i papperskorgen. Rekommenderar verkligen alla som åker till Agios Isidoros att gå till Vavera och njuta av lugnet och de vackra husen.

Lesbos


Lesbos


Lesbos


Lesbos

Fler bilder »

 

Lesbos på Kalimera »
Fler resebrev från 2008 »


HEM

SÖK

FORUM

E-GUIDER

BOKA HOTELL

BOKA BÅTBILJETT

BOKA HYRBIL

© 1997-2020 Janne Eklund/Kalimera