Resebrev från Kreta

© Text & bild: Tommy och Nina Lindh

Kreta 24/5 till 1/6 -09.

Som vanligt träffar man mycket folk, Marcus hittade en kompis, Jonatan som var där med sin farmor Barbro Stålehammar från Avesta, Agnes var lite blyg och vågade inte ta kontakt första dagarna, utan stod 2 meter från Hanna,(som vi fick reda på att hon hette senare) så stod de i 2 dar innan de fick kontakt, sen var de oskiljbara för resten av tiden.

   

Agia Pelagia. Kreta.


Agia Pelagia. Kreta.

Även mf-arna fick nya bekanta, Monica och Bosse Stockholm, farmor Barbro Stålehammar Avesta, och fam. Rosen från Gnesta/Björnlunda, Tommie och Malin med barnen Hanna och Tova. Samt en del andra på hotellet.

   



Agia Pelagia. Kreta.


Agia Pelagia. Kreta.

Dagarna förflöt med bad i havet och poolen, barnen jagade krabbor och Marcus fångade en fisk, som han tyckte att vi skulle steka, mormor sa att den är nog lite liten till att steka, varvid Marcus sa att vi kan dryga ut det med lite sallad så kanske det räcker! Allt har ju ett slut, Söndagen kom med packning och väntan på bussen till flygplatsen, sedan ett försenat plan, vi landade på Arlanda 03:30, två trötta barn som varit fantastiska hela veckan, och inte "gnällt" en enda gång under hela tiden. Farfar/Morfar och Farmor/mormor hoppas att Agnes och Marcus hade lika roligt och kul som vi denna vecka på Kreta!

   

Agia Pelagia. Kreta.


Agia Pelagia. Kreta.

Börja om »


Kreta på Kalimera »
Fler resebrev från 2009 »






HEM

SÖK

FORUM

E-GUIDER

BOKA HOTELL

BOKA BÅTBILJETT

BOKA HYRBIL

© 1997-2020 Janne Eklund/Kalimera